Snel een offerte nodig? Bel even 0413 490 555

Over de draagtassen van Fair Bags

Fair Bags is een modern, dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van draagtassen. Ons bedrijf is ontstaan uit de liefde voor tassen, waarbij we de wens hebben om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We richten ons vooral op de productie van bedrukte en onbedrukte draagtassen, maar ook in de wereld van bedrukte verpakkingen weten we uitstekend onze weg te vinden.

We hebben korte lijnen met onze producenten in Europa en Azië, wat ten goede komt aan de flexibiliteit en levertijden. Wat de prijs van onze draagtassen betreft durven we iedere vergelijking aan. Uit ervaring weten we dat we in 98% van de gevallen een gelijkwaardige of zelfs lagere prijs kunnen aanbieden.
 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Fair Bags vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met onze manier van werken willen we balans creëren tussen het welzijn van de mensheid, het behouden van de natuur en het maken van een eerlijke winst.
 

Productie

Wij garanderen dat er op het gebied van mensenrechten zuiver gewerkt wordt bij Fair Bags. We hebben ervoor gekozen om alleen te werken met producties die het (ISO) SA 8000 certificaat hebben of bezig zijn deze norm binnen 1 jaar te halen.

SA 8000 is de belangrijkste wereldwijde norm voor sociaal en verantwoord ondernemen. Het geeft de garantie dat er gewerkt wordt zonder dat er sprake is kinderarbeid, dwangarbeid en discriminatie. De werknemers werken uitsluitend onder gezonde en veilige arbeidsomstandigheden.
 

Milieu

Fair Bags is de enige draagtassen leverancier die klimaatneutraal (CO2-neutraal) werkt. Met de productie van onze plastic en papieren draagtassen zijn wij onderdeel van het recyclingproces. Door gebruik te maken van duurzame bronnen en herbruikbare materialen zorgen we dat onze producten niet schadelijk zijn voor de natuur.
 

Winstbesteding

Minimaal 50% van onze winst komt via Stichting Fair Bags terecht bij kleinschalige goede doelen en projecten. Hiermee willen we ons steentje bijdragen aan een prettige leefomgeving en een betere wereld voor de mensheid.

Bent u geïnteresseerd in draagtassen van Fair Bags, neem dan contact op. Bel 0413 490 555 of vul het contactformulier in.