Snel een offerte nodig? Bel even 0413 490 555

Plastic draagtassen bestellen

Plastic draagtas nodig? Bel 0413 490 555 voor de mogelijkheden of voor een snelle offerte!

Milieuvriendelijke plastic draagtassen dragen bij aan de duurzame uitstraling van uw bedrijf of beurs. Met het PEFC-keurmerk laat u zien dat uw bedrijf voor duurzaamheid kiest. Bij Fair Bags kunnen wij u voorzien in verschillende soorten duurzame plastictassen.

 

  • Al vanaf € 0,05 per draagtas
  • Milieuvriendelijk plastic
  • Gerealiseerd op basis van uw wensen
  • Kies zelf uw bedrukking
  • Binnen 2 weken geleverd
  • 50% van onze winst gaat naar goede doelen

 

 

 

 

Soorten plastic draagtassen

Bij Fair Bags vindt u verschillende soorten plastic draagtassen. Zo hebben wij draagtassen gemaakt van biofolie, opnieuw folie en LDPE. U kunt onze draagtassen in zowel grote als kleine oplagen bestellen.

Bedrukte tassen

Plastic tassen worden door middel van flexodruk in maximaal acht kleuren bedrukt. De uitgestanste handgreep wordt daarbij in de meeste gevallen voorzien van een kleefbladversterking, waardoor de plastic tassen niet snel scheuren. Bij draagtassen met lushandgrepen kunt u ook kiezen voor een omslag aan de bovenzijde. Deze omslag biedt extra stevigheid aan de draaglus.

 

Wij maken we een overzicht van uw wensen. Op basis hiervan zoeken we het juiste product en bedrukken wij deze handmatig. Wij kunnen uw bestelling binnen twee weken leveren.

 

Onze klanten

Fair Bags is dé specialist voor uw plastic draagtassen. Wij hebben onder andere plastic tassen geleverd voor FC Utrecht, Amnesty International en Wageningen University.

 

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom geven wij minimaal de helft van onze winst aan goede doelen en kleinschalige projecten welke bijdragen aan de maatschappij.

 

Prijzen voor uw plastic draagtas

De prijs voor uw draagtas is afhankelijk van de volgende factoren:
 

  • Het aantal tassen
  • De bedrukking
  • De kleuren

 

Zo bestelt u bij Fair Bags al een draagtas vanaf € 0,05. Wilt u weten wat de prijs is van de door u gewenste draagtas? Bel 0413 490 555 voor een vrijblijvende offerte of vul het offerteformulier in. Wij kunnen u dan direct een prijsindicatie geven.
 

Meer informatie of plastic draagtassen bestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw tassen of wilt u draagtassen bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt onze specialisten bereiken op het telefoonnummer 0413 490 555.