Snel een offerte nodig? Bel even 0413 490 555

Bestel papieren en plastic draagtassen

Heeft u een offerte nodig voor plastic of papieren draagtassen? Vul het formulier in of bel direct met 0413 490 555.

Papieren en plastic draagtassen kunnen met een professioneel ontwerp bijdragen aan de gewenste uitstraling van uw bedrijf. De diverse milieuvriendelijke en duurzame draagtassen van Fair Bags kunnen eenvoudig van uw huisstijl en logo voorzien worden. Hierdoor zijn onze tassen ideaal voor het uitdragen van uw merk. Vraag een offerte aan.

 

 • Papieren en plastic tassen al vanaf € 0,05 per draagtas
 • Duurzame materialen
 • Stevige papieren en plastic draagtassen
 • Bedrukking naar eigen ontwerp
 • Vaak al binnen 2 weken geleverd

 

Uitgelichte papieren draagtassen

papieren tas HKUdraagtas Cruijffpapieren tas Universiteit Maastrichtpapieren tas Bio+
Bekijk ook onze andere papieren draagtassen.

 

Uitgelichte plastic draagtassen

 

plastic tas MSKplastic tas FC Utrechtplastic tas Plagronplastic tas Gerritse IJzerwaren
Bekijk ook onze andere plastic draagtassen.
 

Papieren of plastic draagtassen

De papieren en plastic draagtassen van Fair Bags zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden ieder hun eigen voordelen.

 

Voordelen van onze papieren draagtas

 • Chique uitstraling
 • Verkrijgbaar in verschillende diktes
 • Biologisch afbreekbaar
 • Duurzamer imago
 • Gratis weg te geven in de detailhandel

 

 

Voordelen van onze plastic draagtas

 • Bestand tegen vocht
 • Langdurig herbruikbaar
 • Biologisch afbreekbaar plastic
 • Eenvoudig bewerkbaar
 • Zeer scherp geprijsd

 

Wilt u graag weten welk soort draagtas de beste optie voor u is? Bel dan 0413 490 555.

 

Meer naamsbekendheid met een draagtas

Draagtassen worden gemiddeld meer dan 600 keer bekeken. Dit maakt onze tassen tot een ideaal product voor extra zichtbaarheid van een bedrijf of merk. U kunt uw draagtassen bijvoorbeeld weggeven tijdens beurzen of evenementen en in de detailhandel.

 

Cadeautassen voor beurzen en evenementen

Bedrijven komen tijdens beurzen en evenementen vaak in contact met diverse potentiële klanten. De bezoekers staan echter vaak maar kort stil bij de beursstands en zijn deze bij thuiskomst alweer vergeten. Met een cadeautas wordt de bezoeker achteraf nogmaals herinnerd aan uw bedrijf. Daarnaast zorgen de dragers van deze tassen voor zichtbaarheid van uw bedrijf. Met een mooie of bijzondere print kunt u ervoor zorgen dat consumenten uw tas bewaren en langdurig hergebruiken, wat zorgt voor extra zichtbaarheid.

 

Boodschappentassen voor de detailhandel

In winkels mogen geen gratis plastic draagtassen meer meegegeven worden. Bedrijven zijn verplicht om geld te vragen voor elke plastic zak. Papieren draagzakken zijn echter wel gratis weg te geven; dit wordt door veel winkels ook al gedaan. Bij zwaardere producten wordt hierbij gekozen voor versterkte (gelamineerde) papieren draagtassen, zodat de tassen niet scheuren.

 

Fair Bags biedt voor evenementen, beurzen en voor de detailhandel verschillende soorten draagtassen. Vraag snel een offerte aan.

 

Duurzaamheidskeurmerken

Fair Bags levert verschillende soorten papieren en plastic tassen die voorzien zijn van het FSC- en PEFC-keurmerk. Hierbij kunnen wij op onze draagtassen FSC-logo en het bijbehorende certificaatnummer vermelden, waardoor klanten eenvoudig de herkomst van het materiaal terug kan vinden. Met dit gecertificeerde papier bevordert u de duurzame uitstraling van uw bedrijf.

 

Bijdragen aan de maatschappij

Wij nemen maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer serieus. Het grootste deel van onze winst gaat daarom naar goede doelen en lokale projecten. Hiermee willen we ons steentje bijdragen aan de maatschappij.

Draagtassen bestellen bij Fair Bags

Fair Bags levert zowel bedrukte als onbedrukte draagtassen in verschillende soorten en maten. Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u graag draagtassen bestellen? Bel dan met 0413 490 555 of vul het contactformulier in.