Snel een offerte nodig? Bel even 0413 490 555

Papieren draagtassen bestellen

Papieren draagtas nodig? Bel 0413 490 555 voor de mogelijkheden of voor een snelle offerte!

Staat bij uw bedrijf duurzaamheid centraal? Bestel dan volledig recyclebare papieren draagtassen die voorzien zijn van duurzaamheidskeurmerk. Vraag voor een prijsindicatie direct een offerte aan.

 

  • Al vanaf € 0,10 per draagtas
  • Van volledig recyclebare materialen
  • Gerealiseerd op basis van uw wensen
  • Bedrukt met uw eigen ontwerp
  • Spoedlevering mogelijk
  • Uw bestelling draagt bij aan goede doelen

 

 

De mogelijkheden van papieren draagtassen

Fair Bags heeft een uitgebreid assortiment aan papieren draagtassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor luxe papieren draagtassen of basic papieren draagtassen met een platte handgreep. Deze in flexo gedrukte papieren draagtas wordt vanaf de rol bedrukt, waarna de papieren draagtas machinaal geconfectioneerd wordt.

 

Milieuvriendelijk en duurzaam

Onze draagtassen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. De papieren draagtassen die wij leveren zijn allemaal voorzien van het FSC- of PEFC-logo. De herkomst van het papier is hierdoor altijd te herleiden. De FSC- en PEFC-keurmerken zien erop toe dat hout voor de papierindustrie uit goed beheerde bossen is gehaald en niet afkomstig is van illegale gekapte bossen.

Ook gaat minimaal 50% van onze winst gaat naar kleinschalige projecten en goede doelen. Hiermee willen met onze draagtassen ook een bijdrage leveren aan de maatschappij.

 

Bestelmogelijkheden

Onze papieren draagtassen zijn leverbaar in verschillende duurzame papiersoorten en formaten. Daarnaast bepaalt u zelf het ontwerp, door middel van een opdruk. De papieren draagtas met platte handgreep of gedraaid koord wordt met de flexodruktechniek in tot maximaal acht kleuren bedrukt. De handgreep van de papieren draagtas wordt met een stevig kleefblad aan de binnenzijde van de tas bevestigd.

Al onze FSC-papieren draagtassen voorzien wij van het FSC-logo met certificaatnummer. Daarnaast kunnen alle papieren draagtassen uit ons assortiment bedrukt worden met uw bedrijfslogo. Met de milieuvriendelijk geproduceerde papieren draagtassen maakt u meteen een duurzaam statement.
 

Prijs voor papieren draagtassen

Bij Fair Bags bestelt u al een papieren draagtas vanaf € 0,10. De prijs van een papieren draagtas is afhankelijk van een drietal factoren:
 

  • Het aantal afnames
  • De bedrukking
  • De kleuren

 

Papieren draagtas bestellen

Wilt u papieren draagtassen bestellen? Neem dan contact op. Op basis van uw wensen geven wij u een offerte. Vervolgens zullen we uw tassen handmatig bedrukken, waardoor we hoogwaardige kwaliteit leveren. Bel met 0413 490 555 voor een offerte of vul het offerte formulier in. Wij geven u direct een prijsindicatie.